KCMŠestky - mládežVolejbal

Svazové volejbalové odpoledne

V pondělí 31. 5.  se v turnovské hale uskutečnilo volejbalové odpoledne ČVS, které bylo součástí projektu návrat ZŠ volejbalu. V rámci této akce objiždí svazoví trenéři celou republiku a v jednotlivých krajích hledají nadějné hráčky do nově vznikajících mládežnických reprezentací.
Turnov navštívili trenéři Jana Mitáčová, Stanislav Mitáč, Luboš Bednář, Lenka Fabikovičová a Magda Králíková. Z celého kraje přijelo 32 hráček, které doprovodili i jejich trenéři.
Na začátku čekalo všechny milé překvapení, neboť do haly přišla turnovská odchovankyně Míša Mlejnková, které Standa Mitáč při této příležitosti předal cenu pro nejlepší volejbalistku ČR, kterou nedávno získala Míša už počtvrté v řadě, ale pro zápasovou vytíženost si ji nemohla převzít.
Po společné fotce začaly už volejbalové tréninky. Při nich se hráčky zdokonalovaly v individuálních činnostech jednotlivce, poté si chvíli i zahrály.
Na závěr celé akce byly hráčky informovány o možnosti zúčastnit se treninkových kempů ČVS. Všechny účastnice obdržely dárek v podobě Míšou Mlejnkovou podepsané publikace o historii turnovského oddílu, kde jsou popsány mj. i její volejbalové začátky.
Všem zúčastněným moc děkujeme a těšíme se opět při volejbale na viděnou!
Pavel Starý